Educatieve organisaties als doelgroep

Educatieve organisaties zijn er in vele verschillende vormen, zo zijn er uitgeverijen die lespakketten maken en verspreiden, musea met educatieve projecten, kinderfestivals of bedrijven die educatieve apps en/of websites maken. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van educatieve organisaties.

Educatieve organisaties bereiken

Het kan interessant voor u zijn om educatieve organisaties te bereiken bijvoorbeeld omdat u een evenement organiseert dat interessant is voor medewerkers van educatieve organisaties. Misschien heeft u een product dat u onder de aandacht wil brengen bij educatieve organisaties? Educatieve organisaties hebben net als ouders het beste voor met het welzijn en de ontwikkeling van een kind. Wilt u educatieve organisaties bereiken dan dient u hier handig op in te spelen. Lorejas kan hierbij helpen, we zullen samen met uw organisatie de meest passende methode toepassen om uw gewenste doelgroep zo efficiënt mogelijk te bereiken.

Ouders en gezinnen bereiken

Naast dat wij educatieve organisaties bereiken werken we ook voor educatieve organisaties. Biedt u programma’s, producten, projecten of evenementen aan waarmee u ouders en gezinnen wilt bereiken? Wij kunnen uw educatieve organisatie ondersteunen door hier een strategie voor te ontwikkelen en deze (in samenwerking) uit te voeren. Lorejas zet (online) campagnes op of helpt bij het ontwikkelen van apps. We beschikken daarnaast over de juiste kennis en vaardigheden om uw specifieke doelgroep te bereiken via social media of de social media kanalen van uw organisatie op de juiste manier in te zetten.